Heropening het Groote Museum van Artis ook voor ons feestelijk!

Heropening het Groote Museum van Artis ook voor ons feestelijk!

2 maart 2022

Heropening het Groote Museum Artis

Op 12 mei a.s. opent het Groote Museum,  het oudste museumgebouw van ARTIS, na 75 jaar (!) opnieuw de deuren voor publiek. Ook voor Bureau Bouwkunde een feestelijk moment, vanwege onze rol bij de restauratie en renovatie van het uit 1855 stammende monument.

Op verzoek van Artis en aannemingsbedrijf Nico de Bont hebben wij de bouwkundige uitwerking verzorgd voor het Uitvoeringsgereed Ontwerp (UO). Een mooi project om aan te mogen bijdragen. In deze duurzame renovatie moesten de authentieke architectonische kenmerken en monumentale elementen gewaarborgd blijven.

Na de heropening zal het gebouw opnieuw de functie van museum vervullen. Lees er meer over op de site van Artis.

Voor meer informatie over wat wij voor opdrachtgevers kunnen betekenen klik hier!