Even voorstellen: Peter Batenburg

Even voorstellen: Peter Batenburg

1 februari 2023

Sinds begin dit jaar hebben wij er een nieuwe collega bij: Peter Batenburg. Peter heeft veel ervaring in de wereld van architectuur en bouw, bij onder andere Mecanoo en Vakwerk Architecten, maar ook bijvoorbeeld bij de TU Delft. Hij is van alle markten thuis, en versterkt het team met zijn kennis en kunde van planuitwerking en bouwbegeleiding. Zijn praktische instelling en zijn ervaring zijn welkom bij Bureau Bouwkunde.

Peter vertelt over de indruk van zijn eerste paar weken bij ons in het team: “Ik vind de variatie bij Bureau Bouwkunde heel prettig. Ieder project is anders: andere opdrachtgevers, andere samenwerkingspartners, andere aanpak. Elke dag gebeurt er iets nieuws. Dat motiveerde mij om bij Bureau Bouwkunde te gaan werken en die uitdaging ga ik dan graag aan. Ik kom ook graag op de fiets naar werk en nu ik weer in Rotterdam werk, kan dat gewoon. Heerlijk!”

Op dit moment werkt Peter aan het project Dok70 in Terneuzen. Heb je een vraag voor Peter? Dan kun je hem bereiken via LinkedIn of e-mail.

Lees hier meer over ons team.