Lancering ILS Configurator

Lancering ILS Configurator

10 mei 2023

Bureau Bouwkunde werd gisteren bij de lancering van de ILS Configurator in het Bouwhuis te Zoetermeer vertegenwoordigd door Berry van den Broek en Liam van Maaren.

Positieve reacties

Berry: “Ik ben heel positief over deze ontwikkeling! De ILS Configurator is een heel bruikbare en makkelijk toegankelijke tool waar alle partijen gebruik van kunnen maken om op een uniforme manier stapsgewijs informatieleveringsspecificaties samen te stellen. De ingewikkelde en omslachtige Excel bestanden waarmee we tot nu toe werkten behoren hiermee tot het verleden.

Gisteren werd nogmaals benadrukt dat het belangrijk is dat deze tool breed ingezet gaat worden zodat de ontwikkeling verder gaat. Er zijn nog veel meer mogelijkheden waar het gaat om het stroomlijnen van data en workflows in een digitaal model. Deze ontwikkelingen volgen wij uiteraard op de voet. Voor de bouwsector in zijn algemeenheid is digitalisering een belangrijke innovatie, de ILS Configurator is een mooie stap vooruit in dit proces. Wij zullen de ILS Configurator zeker gaan gebruiken en aanbevelen bij onze opdrachtgevers.”

Vragen over ILS, of over wat Bureau Bouwkunde voor u kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over!

Berry van den Broek