Transformatie schuur naar volwaardig tuinhuis

Transformatie schuur naar volwaardig tuinhuis

6 oktober 2023

Bureau Bouwkunde heeft op verzoek van IJzerman Bouw & Techniek ondersteund bij de transformatie en renovatie van een oude schuur naar een volwaardig tuinhuis. De vraag van IJzerman was om te beschikken over gedetailleerde uitvoeringstekeningen waarmee de realisatie vlekkeloos kon verlopen.

Op basis van een Pointcloud hebben wij als basis een 3D model gerealiseerd, van waaruit de 2D uitvoeringstekeningen werden gegenereerd. Dankzij nauwe afstemming en samenwerking met IJzerman is het project vlot en succesvol verlopen.

Het resultaat mag er absoluut zijn! De voorgevel van het oorspronkelijke gebouw is volledig aangepast door het plaatsen van een staalconstructie en de zijkant is uitgebouwd. Binnen in het tuinhuis zijn inbouwkasten gemaakt, E- en W- installatie aangebracht en is er een bar en keuken geplaatst.