Gebouwonderhoud en nieuwbouw woningbouwvereniging

Gebouwonderhoud en nieuwbouw woningbouwvereniging

25 april 2024

Bureau Bouwkunde ondersteunt geregeld bij gebouwonderhoud en nieuwbouw van woningbouwvereniging Wassenaarsche Bouwstichting.


Onderhoud gebouwcomplex De Hunselaer

Bij onderhoud aan het gebouwcomplex De Hunselaer in Honselersdijk is de gevel gerenoveerd en zijn van de 88 appartementen de gevelpuien vervangen. Wij hebben hiertoe de bestaande situatie bouwtechnisch uitgewerkt in de DO en TO fase. Verder hebben wij een Stabu bestek, een bouwkostenraming en een Bouwveiligheidsplan Ontwerpfase geschreven ten behoeve van de prijs- en contractfase.Op een later moment zijn in ditzelfde complex twee trappenhuizen met liftinstallatie vervangen. Deze werkzaamheden hebben wij ondersteund door het opstellen van een Bouwveiligheidsplan en het Stabu bestek.


Ondersteuning nieuwbouwproject

Op dit moment is in Honselersdijk een nieuwbouwproject van De Wassenaarsche Bouwstichting in ontwikkeling. Dit betreft een project aan de Johan van Oldenbarneveltstraat, waar 12 voor starters bedoelde appartementen zullen worden gebouwd. Ten behoeve van dit project hebben wij een V&G plan verzorgd. Verder schrijven wij een STABU bestek en verzorgen wij een bouwkostenraming (fase TO/B) zodat bij de start van de aanbesteding de uiteindelijk verwachte bouwkosten helder zijn.


Technisch vastgoedbeheer, renovatie en nieuwbouw

Bureau Bouwkunde heeft ruime ervaring in technisch vastgoedbeheer, voor verschillende opdrachtgevers. Wij ondersteunen bij onderhoud, renovatie, nieuwbouw en kunnen door onze  brede expertise op diverse manieren van dienst zijn.

Neem contact met ons op voor meer informatie! Of bekijk hier al onze diensten.