Teamdag Amsterdam – transformatie IJ oevers

Teamdag Amsterdam – transformatie IJ oevers

9 juli 2024

We werken met veel plezier aan onze projecten, maar soms is het tijd voor iets heel anders. Daarom zijn we vorige week met het team op de trein gestapt voor een dagje Amsterdam. In Amsterdam hebben we onder leiding van architectuurhistoricus Alex Hendriksen een paar uur al wandelend de ontwikkelingen van het gebied aan de IJ oevers bekeken.


Amsterdam CS


Onder meer hoorden we meer over de geschiedenis van Amsterdam Centraal (inclusief de fietsenstalling), bekeken we het Booking.com gebouw, het Muziekgebouw en pakten we het pontje naar de noordoever. Tussendoor was het geweldig om met dit team even tijd te besteden aan het NEMO Secience Musum en het EYE filmmuseum, mooie projecten van Bureau Bouwkunde uit het verleden.

Het weer werkte helemaal mee, Amsterdam was op z’n mooist. Natuurlijk pakten we ook wat terrasjes links en rechts mee. We sloten de dag af waar we begonnen, op het Centraal station. Daar konden we even kijken op de bouwplaats van Anton Rail en Infra (dank daarvoor!). Hier wordt gewerkt aan nieuwe stijgpunten naar de UK terminal, een project waar een van onze collega’s een bijdrage aan levert door technische ondersteuning en engineering ten behoeve van de start bouw en tijdens de uitvoering.

Na de borrel namen we, met pijn in het hart en met pijnlijke voeten, de trein terug naar huis. We kijken terug op een fantastische dag!


Bureau bouwkunde EYE filmmuseum


Neem contact met ons op voor informatie over onze diensten

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem contact met ons op, wij vertellen er graag meer over.
Of bekijk hier een volledig overzicht van onze diensten.