Aanwezigheid familiedag DSR

1 september 2014

Afgelopen zaterdag waren wij aanwezig op de besloten familiedag van Damen Shiprepair (Schiedam). Het was een mooie dag, met een goede ambiance, waar de zakelijke contacten en natuurlijk alle intern genodigden in een informele ambiance elkaar konden ontmoeten.

Samen met Koninklijke Aannemingsmaatschappij Van Waning (Dhr. Willem Meijer en Dhr. Jeroen Röttger) en Droogburo (Dhr. Marijn Droog) gaven wij van Bureau Bouwkunde rondleidingen. Het is altijd leuk om te zien hoe anderen positief reageren op een verbouwing en met eigen ogen de grote stappen te zien die de laatste tijd gemaakt zijn. Wij zullen daar als directievoerder nog zeker enkele maanden aanwezig zijn, totdat natuurlijk de gehele verbouwing voltooid is.

Damen Shiprepair is een ambitieus bedrijf en bouwt ruim 40% van alle sleepboten wereldwijd. Destijds (in 1927) zijn 2 broers begonnen in Hardinxveld-Giessendam, nu zijn ze wereldwijd vertegenwoordigt op elk continent. Sinds 1969 zijn er al zo’n 5.000 vessels gebouwd en tegenwoordig hebben ze een groot dok (ter grootte van 420 x 80 m) tot hun beschikking.

Van links naar rechts buiten de arreslee: Ger Versteeg (Van Waning), Jeroen Rottger (Van Waning)
In de arreslee van achter naar voren: Berry van den Broek (Bureau Bouwkunde), Peter Houtman (Bureau Bouwkunde), Mark Witjens (DSR), Marijn Droog (Droogbureau), Willem Meijer (Van Waning)