Onze samenwerking met DVT Advies

Onze samenwerking met DVT Advies

5 maart 2020

Datacenters:

Eén van onze partners waarmee wij vaak samenwerken is DVT Advies. DVT Advies is een advies- en inspectiebureau op het gebied van bedrijfshuisvesting, brandveiligheid, datacenters, duurzaamheid, veiligheid en technisch advies. Ze zijn onder anderen één van de toonaangevende adviseurs als het gaat om datacenters. Door onze nauwe samenwerkingsverband hebben wij als Bureau Bouwkunde dan ook meerdere malen DVT Advies bijgestaan als het gaat om het bouwkundig uitwerken van datacenters. Het gaat dan om zowel een adviserende rol tijdens het bouwkundig ontwerp als ook het uitwerken van het bouwkundige ontwerp. DVT Advies focust zich op het installatie technische gedeelte van het project. Tevens leveren zij ook de technische ondersteuning bij de realisatie van de datacenter en voeren ze ook toezicht uit tijdens de realisatie van de datacenter zelf.