Wij zoeken versterking! (Ervaren) BIM-modelleurs / Technisch Ontwerpers

Wij zoeken versterking! (Ervaren) BIM-modelleurs / Technisch Ontwerpers

2 maart 2021
Ben jij een enthousiaste bouwkundig tekenaar met affiniteit met architectuur en ervaring in bouwkundig detailleren? Beheers je daarnaast 3D Revit (BIM)? Dan ben jij de technisch ontwerper (m/v) die wij zoeken!
Wij groeien hard en daarom zoeken wij technisch ontwerpers, medior of ervaren, die een bijdrage willen leveren aan de verdere ontwikkeling van ons bureau.
Binnen een dynamisch team werk je aan ambitieuze projecten van Voorlopig Ontwerp (VO) tot en met Uitvoeringsgereed Ontwerp (UO). In deze functie ben je verantwoordelijk voor of draag je bij aan het bouwtechnisch ontwerpen en tekenen van bouwprojecten. Je werkt in teamverband nauw samen met opdrachtgevers, architecten en aannemers.In deze rol sta je midden in de organisatie en ondersteun je het team met jouw technische kennis. Wij zoeken een enthousiaste kandidaat, die zich thuis voelt in een dynamische omgeving en voor wie het bouwtechnisch uitwerken van gebouwen een passie vormt.
Verder beschik je over:

 • opleiding bouwkunde (HBO/WO) of gelijkwaardig
 • gedegen bouwkundige kennis
 • ervaring met het bouwtechnisch detailleren
 • vanaf 5 jaar ervaring in een vergelijkbare functie
 • kennis van het Bouwbesluit en regelgeving is een pré
 • beheersing van Revit
 • nauwkeurige werkwijze en oog voor detail
 • gedreven om jezelf te ontwikkelen.

 

Waar jij op kunt rekenen
Je gaat deel uitmaken van een hecht en betrokken team waar geen hiërarchie heerst en waar je de zelfstandigheid en vrijheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

 • Je mag rekenen op een goed pakket arbeidsvoorwaarden en een salaris passend bij je niveau en ervaring;
 • Het is een functie voor 32 – 40 uur.
 • Standplaats voor deze functie is ons kantoor nabij Oostplein in Rotterdam; bij voorkeur woon je in de omgeving van Rotterdam

Wie zijn wij?
Bureau Bouwkunde heeft een gedreven team met passie voor architectuur en bouwtechniek. Wij verwachten van elkaar dat ieder het beste uit zichzelf haalt en zich blijft ontwikkelen; er gebeurt veel in onze tak van sport en wij vinden het belangrijk koploper te blijven. Teamspirit zien wij als een groot goed; we hebben het druk en werken hard, maar we vergeten niet om naar elkaar om te kijken. We evalueren periodiek waar we staan, wat beter kan en wat ieder nodig heeft om te groeien. Er zijn grote verschillen onderling, in achtergrond, leeftijd, persoonlijkheid; wij vinden dat de basis van onze kracht.

Eerst meer weten? Bel ons op 010-4177714. Reageer door je CV en motivatie te sturen naar HR@bureaubouwkunde.nl. Binnen 5 werkdagen krijg je een reactie van ons. We kijken met enthousiasme uit naar jouw sollicitatie.