Optimalisatie en Bouwkundige Uitwerking Datacentrum NorthC, Eindhoven

Optimalisatie en Bouwkundige Uitwerking Datacentrum NorthC, Eindhoven

11 juli 2023

Ruim een jaar geleden werd Bureau Bouwkunde gevraagd een bestaand ontwerp voor een datacentrum van NorthC in Eindhoven te optimaliseren en bouwkundig verder uit te werken tot Uitvoeringsgereed Ontwerp (UO). Tijdens deze fase waren we verantwoordelijk voor de bouwkundige engineering met oog op de maakbaarheid en haalbaarheid van het ontwerp.

Deze werkzaamheden hebben we verricht in nauwe samenwerking gedaan met onze opdrachtgevers (NorthC Datacenters Nederland en DVTadvies) en ontwerpteampartners. Aansluitend hebben we de tekeningen ten behoeve van de aanvraag Omgevingsvergunning verzorgd inclusief Brandveiligheid rapport

Datacentrum NorthC, Eindhoven

 

Door een goede integrale samenwerking in BIM met DVTadvies (installaties enginering, projectmanagement en directievoering) en Geelhoed (constructie) is dit voorbereidende werk gerealiseerd. De aannemer Hamer (installaties) en Aannemersbedrijf Van Rijswijck (Bouwkunde) zijn inmiddels van start gegaan met de bouw. Recent kon de vlag worden gehesen voor het bereiken van het hoogste punt. Altijd een mooi moment!

 

Deskundig van ontwerp tot uitvoering

Neem vandaag nog contact met ons op om uw bouwkundige project tot een succes te maken! Onze nauwe samenwerking met opdrachtgevers en ontwerpteampartners zorgt voor een naadloze integratie van alle aspecten. Samen realiseren we succes vanaf het ontwerp tot aan de uitvoering.