Ondersteuning gebouwenbeheer Erasmus Universiteit

Ondersteuning gebouwenbeheer Erasmus Universiteit

3 april 2024

Ondersteuning van het gebouwenbeheer voor de Erasmus Universiteit is een voorbeeld van onze dienstverlening op het gebied van technisch bouwkundig gebouwenbeheer. Ons team ondersteunt gebouweigenaren op dit gebied. Onder meer woon- en zorgcomplexen, scholen, kantoren of bedrijfsgebouwen. De Erasmus Universiteit Rotterdam is omvat meerdere gebouwen verdeeld over vier locaties, waarvan drie in Rotterdam en één in Den Haag.

Het borgen van de technische kwaliteit van gebouwen is bij ons in goede handen. Wij kunnen op diverse manieren van dienst zijn.

Gebouwenbeheer en advies

In goede samenwerking met de afdeling Real Estate & Facilities geven wij breed bouwkundig advies en verzorgen wij het opstellen van bouwkostenramingen en STABU bestekken e.d. Dit hebben wij recent onder meer gedaan voor werkzaamheden aan de bibliotheek en het Hatta building op campus Woudestein. Eerder waren wij betrokken bij het project Keerwand Erasmus Building; de sloop en nieuwbouw van de keerwand van het Rijksmonument Erasmus Building op

Woudestein. We hebben hiervoor het Definitief Ontwerp bouwtechnisch verder uitgewerkt tot Technisch Ontwerp-Bestek voor de prijs- en contractvorming. Tevens hebben wij de aanbestedingsprocedure begeleid en de Directievoering ondersteund. Ook verder in het verleden kunnen wij terugkijken op succesvolle projecten voor de EUR in het kader van beheer en onderhoud, lees voor meer informatie hierover verder via de linkjes onderaan deze pagina.

We kunnen inmiddels terugkijken op meerdere succesvolle projecten voor de EUR in het kader van beheer en onderhoud

Gebouwenbeheer Erasmus Universiteit


Borgen technische kwaliteit gebouwen

Het borgen van de technische kwaliteit van gebouwen is bij ons in goede handen. Wij kunnen breed adviseren en meedenken, en al in een vroeg stadium inzicht geven in de bouwkosten. Richting de uitvoeringsfase begeleiden of verzorgen wij de selectie en prijs- en contractvorming namens onze opdrachtgevers. In de uitvoeringsfase kunnen wij directievoering en toezicht op ons nemen, zodat het proces tot oplevering op een goed gemanagede en gecontroleerde manier plaatsvindt.


Neem contact met ons op voor nadere informatie

Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van technisch vastgoedbeheer of gebouwenbeheer? Neem contact met ons op, we vertellen er graag meer over. Of lees hier verder:
-technisch gebouwenbeheer
-bouwkostenmanagement
-aanbestedingsadvies en contractvorming
-NEN 2580 meting
-conditiemeting NEN 2767 en onderhoud

Klik hieronder voor informatie over projecten voor de Erasmus Universiteit waaraan wij in het verleden hebben bijgedragen.

Plein P Erasmus Universiteit
Polak gebouw Erasmus Universiteit
Sandersgebouw Erasmus Universiteit