Visualisaties (3D/VR)

Nauwkeurige visualisaties (3D/VR) zeggen meer dan duizend woorden. Uit een model kunnen niet alleen data of tekeningen worden gehaald maar ook prachtige renderingen, waarbij het 3D model omgezet wordt in een afbeelding of animatie. Door onze ervaring op het gebied van dergelijke visualisaties is het mogelijk om een optimale ruimtelijke beleving aan te bieden aan opdrachtgevers en gebruikers. Dit biedt onze opdrachtgevers de kans een overtuigend beeld van het (eind)resultaat te zien.

Het hele model kan gerenderd worden. Daarmee is er de mogelijkheid om door het project te lopen, rond het project te vliegen, filmpjes van het project te maken en zelf het prject in VR (virtual reality) te beleven. Door de jaren heen hebben wij ervaren dat het werken met 3D en het toepassen van rederingen veel meer duidelijkheid biedt op zowel modeleer- als presentatie gebied.

Neem gerust contact met ons op bij vragen! Wij zijn u graag van dienst.

Bekijk hier een volledig overzicht van onze diensten.

Uitgangspunten

Resultaatgericht

Resultaatgericht

Resultaatgericht samenwerken doen wij door besluitvaardig te zijn, accuraat te werken en open te communiceren. Onze risico- en raakvlakanalyses zorgen voor een beheersbaar proces.

Efficiënt proces

Efficiënt proces

Wij realiseren een korte doorlooptijd en een efficiënt proces. Dit doen wij door centralisatie van informatie en integrale afstemming tussen alle partijen. Daarnaast optimaliseren wij onze werkwijzen door standaardisatie en certificering.

Directe en open communicatie

Directe en open communicatie

Wij bewaken de ontwikkeling en voortgang van het project en zorgen voor één aanspreekpunt binnen onze organisatie. Voor u betekent dat korte lijnen en een doeltreffende samenwerking met alle partijen.

Innovatief en deskundig

Innovatief en deskundig

Waar het gaat om het toepassen innovaties en ontwikkelingen in wet- en regelgeving lopen wij graag voor de troepen uit. Met onze deskundigheid, adviezen en werkmethodiek maximaliseren wij onze toegevoegde waarde voor onze klanten.

Bekijk onze andere diensten

bouwmanagement

Bouwmanagement

Wij zorgen voor overzicht, bewaken het proces en sturen daar waar nodig. We geven adequate ondersteuning en de juiste adviezen. Wij zijn uw adviseur, vertrouwenspersoon èn uw vaste aanspreekpunt voor het totale traject. 

planuitwerking

Planuitwerking

Jarenlange ervaring en expertise van BIM in combinatie met Total Engineering, stelt ons in staat verantwoorde architectonische en bouwtechnische oplossingen te garanderen binnen elk budget.

plantoetsing

Plantoetsing

Uw plan wordt door onze ervaren en deskundige adviseurs getoetst aan de geldende regels en eisen voor bijvoorbeeld kwaliteit, veiligheid, energiezuinigheid en milieu. Zo weet u dat uw plan aan alle normen voldoet.